Om oss

Experter på tunga arbeten​

Vi är experter inom håltagning, borrning av berg, tung- och lättrivning, golvslipning, vajersågning och pålkapning. Med erfaren personal och bred maskinpark kan vi ta oss både stora och små projekt. Vi vänder oss främst till industri, fastighetsägare och offentlig verksamhet. 

Med vår maskinpark med maskiner från 500 kg upp till 8 500 kg och en specialtillverkad Brokk-maskin är inga projekt för små eller för stora för oss.

Våra tjänster

Håltagning

Vi kan allt inom betonghåltagning och utför all form av håltagning i hårda material som till exempel betong, armerad betong, berg, tegel och granit. Vi använder oss av diamantklingor med goda skäregenskaper som ger skarpa och raka snitt, som varken behöver slipas eller bearbetas i efterhand. 

Rivning av små och stora byggnader

Vi hjälper dig att riva allt från gipsväggar i mindre byggnader till rivning av större betongkonstruktioner.
Med våra maskiner med en vikt på mellan 500 kg och 8 500 kg kan vi riva såväl små badrum som riktigt stora byggnader. Vi har såväl rätt maskinpark som erfaren och skicklig personal.

Pålkapning

Vi har utfört sammanlagt 50 000 pålkapningar. Med hjälp av vår pålkapningsmaskin kapar vi pålarna snabbt, effektivt och med hög precision till korrekt höjd, anpassat för den ovanpåliggande konstruktionen. Vi utför alltid en effektiv och säker kapning som är anpassad för byggnadens konstruktion.

Håltagning i berg

Vi har lång erfarenhet av bergborrning för många olika syften. Med hjälp av vår kraftfulla och specialanpassade maskin från Brokk kan vi utföra borrning mer effektivt, med större precision och under längre period än vi handborrning. Vi hjälper dig med bland annat breddning av broar, dynamisk bultning och dubbhål.

Golvslipning

Vi utför betonggolvslipning åt bland annat industri och fastighetsbolag och i offentliga byggnader, där det oftast handlar om att ta bort limester och tjära från gamla och borttagna mattor. Med våra professionella slipmaskiner genomför vi slipningen snabbt och smidigt med minimal mängd damm.

Vajersågning

Vajersågning är en flexibel metod som är användbart för sågning av de flesta konstruktioner och tjocklekar. Med vajersågning kan vi hjälpa dig att ta bort hela partier eller delar i större block. Med hjälp av våra vajersågar i flera olika storlekar hjälper vi dig att såga och kapa såväl stora som små partier.

Arbetsmiljö & personal

För oss är det viktigt att kunna erbjuda en bra arbetsmiljö som också bidrar till ett bra slutresultat för dig som kund. Med vår maskinpark och anpassade Brokk-maskin kan vi utföra tungt arbete snabbt, effektivt och noggrant utan att vår personal sliter ut sig. Vår personal slipper tunga arbetsmoment och du får ett resultat med hög kvalitet och hög slutfinish.

Vi ser alltid till att utföra alla projekt med så lite inverkan på omgivande miljö som möjligt och gör allt vi kan för att minimera mängden damm, vibrationer och buller. Vi städar alltid upp efter oss, hanterar och forslar bort byggmaterial oavsett storlek och mängd.

Scroll to Top